Departamentul de creatie al agentiei de publicitate Saatchi&Saatchi are o noua structura de la inceputul anului, cand Nori Ionita, directorul de relatii publice, a plecat la Image Promotion. Au fost create doua pozitii noi de director de creatie, pre
Departamentul de creatie al agentiei de publicitate Saatchi&Saatchi are o noua structura de la inceputul anului, cand Nori Ionita, directorul de relatii publice, a plecat la Image Promotion. Au fost create doua pozitii noi de director de creatie, preluate de Raluca Ciupercescu si Cristina Iordanescu, pana acum copywriteri in cadrul companiei. Timp de 7 ani, ele au lucrat pentru numeroase companii cu filosofii, structuri organizationale, oameni si stiluri de lucru diferite. Cristina si Raluca vor avea un rol important in realizarea obiectivelor Saatchi&Saatchi in noul an: intarirea echipei de creatie si realizarea unor campanii puternice, de mare impact.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.