Claudiu Keseru nu se considera "salvatorul" lui FC Nantes si crede ca va avea nevoie de unul sau doua sezoane pentru a deveni titular indiscutabil la formatia franceza, informeaza "L'Équipe". "Concurenta exista la FC Nantes. Eu sunt ultimu
Claudiu Keseru nu se considera "salvatorul" lui FC Nantes si crede ca va avea nevoie de unul sau doua sezoane pentru a deveni titular indiscutabil la formatia franceza, informeaza "L'Équipe". "Concurenta exista la FC Nantes. Eu sunt ultimul sosit. Cred ca imi vor fi necesare unul sau doua sezoane", a spus Keseru. Cotidianul francez noteaza ca jucatorul roman nu a semnat inca un contract de profesionist. "Acest atacant pur a realizat un debut convingator in 2005, cu doua goluri in patru meciuri. Adus pentru 300.000 de euro in vara anului 2003 de la FC Oradea, a iesit din matca sa la capatul mai multor luni pentru a straluci cu echipa de rezerve a clubului (18 goluri in 17 meciuri). El a marcat, la prima titularizare in prima divizie, printr-un lob, cu sange rece, impotriva lui Rennes, formatie antrenata de compatriotul sau Ladislau Bölöni", scrie sursa citata. Keseru era anuntat ca titular aseara, in meciul de pe teren propriu cu Saint-Etienne, din etapa a 24-a a campionatului Frantei. La FC Nantes mai evolueaza un jucator roman, Florin Bratu, insa sansele acestuia de a mai ramane la gruparea "canarilor" sunt minime. Evolutiile submediocre ale acestuia i-au facut pe conducatorii lui Nantes sa-l puna pe lista de transferari, Le Mans avand cele mai mari sanse de a obtine semnatura fostului rapidist. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.