MOTIVATIE. In varsta de doar 29 de ani, jucatorul a semnat la inceputul acestei saptamani un contract pe un an cu echipa elena. Dupa incheierea turului de campionat, Larisa ocupa locul 6 in divizia a doua din Grecia, dar se afla la doar trei punc


MOTIVATIE. In varsta de doar 29 de ani, jucatorul a semnat la inceputul acestei saptamani un contract pe un an cu echipa elena. Dupa incheierea turului de campionat, Larisa ocupa locul 6 in divizia a doua din Grecia, dar se afla la doar trei puncte de pozitia secunda, care duce in prima liga. La Larisa, Serban este privit ca o veritabila vedeta, iar conducerea clubului isi pune mari sperante in el in vederea promovarii.
TRASEU. Dupa trei ani prolifici la Steaua, in 1998, Dennis parea sa dea marea lovitura, fiind achizitionat de Valencia. Dupa doar un sezon insa a fost imprumutat la Villareal, revenind la ""lilieci"" in sezonul 1999-2000. Intre 2000 si 2005, Serban a mai jucat, in ordine, pe la Elche, Valencia, Rapid, Cordoba, Ejido, Petrolul si Dinamo. (Mihai Igirosanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.