Global Display Solutions (GDS) Manufacturing Services SA, filiala din Romania a companiei britanice GDS, specializata in productia de echipamente electronice, mizeaza in acest an pe o cifra de un milion de euro, pe fondul transferului productiei din
Global Display Solutions (GDS) Manufacturing Services SA, filiala din Romania a companiei britanice GDS, specializata in productia de echipamente electronice, mizeaza in acest an pe o cifra de un milion de euro, pe fondul transferului productiei din Italia la fabrica din Arad a firmei. "Productia de la Arad este exportata in diferite state din Europa, America, Orientul Indepartat si Asia", a declarat purtatorul de cuvant al companiei, Liz Ebbrell. In ceea ce priveste planurile de dezvoltare, GDS este interesata de extinderea in zone cu forta de munca ieftina care sa ii permita reducerea costurilor. Compania produce in Romania placi electronice, fabrica avand trei linii de asamblare.
Productia automatizata de componente este asigurata de unitatea din Italia a firmei, in timp ce partea de asamblare manuala a fost transferata la fabrica de la Arad. GDS este lider mondial in productia de monitoare industriale pentru domenii cum ar fi comert retail, sectorul bancar, publicitate si transport. Compania are unitati de productie in Italia, Romania, SUA, Brazilia si Taiwan.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.