Reprezentativa Germaniei a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul sustinut, marti, la Gelsenkirchen, in compania unei selectionate formate din jucatori straini care activeaza in Bundesliga (All Stars), incasarile rezultate urmand sa fie donate sinis
Reprezentativa Germaniei a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul sustinut, marti, la Gelsenkirchen, in compania unei selectionate formate din jucatori straini care activeaza in Bundesliga (All Stars), incasarile rezultate urmand sa fie donate sinistratilor din Asia, informeaza AFP.
Inainte de inceperea meciului, jucatorii din nationala Germaniei au anuntat ca vor dona suma de 200.000 de euro. Meciul, care s-a disputat sub deviza: "A juca unul impotriva altuia, a castiga impreuna", a fost precedat de un minut de reculegere.
Partida a fost transmisa in direct in tari din Asia, precum Thailanda, Sri Lanka, in India, la Hong Kong si in Singapore.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.