Directorii complexului comercial Bucur Obor, Gelu Manea si Laurentiu Postovaru - pusi oficial sub acuzare acum doua zile, s-au prezentat, ieri, alaturi de avocatii lor, pentru a fi audiati iar de procurorii Sectiei de combatere a infractiunilor de co
Directorii complexului comercial Bucur Obor, Gelu Manea si Laurentiu Postovaru - pusi oficial sub acuzare acum doua zile, s-au prezentat, ieri, alaturi de avocatii lor, pentru a fi audiati iar de procurorii Sectiei de combatere a infractiunilor de coruptie si conexe acestora din cadrul PNA.
Gelu Manea si Laurentiu Postovaru sunt acuzati de Parchetul National Anticoruptie (PNA) de abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual si de infractiuni la Legea 78/2000 privind fapte de coruptie.
Potrivit purtatorului de cuvant al PNA, Alina Tonigaru, avocatii celor doi au cerut un nou termen pentru a-si putea pregati apararea, avand in vedere ca dosarul in care sunt cercetati este destul de voluminos.
Amintim ca luni, PNA i-a dat pe cei doi directori in consemn la frontiera in dosarul privind privatizarea complexului Bucur Obor. Tot atunci, Manea si Postovaru au cerut procurorilor anticoruptie sa le acorde un termen pentru a-si angaja avocati alesi, astfel ca cei doi s-au prezentat ieri la audieri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.