Impresarul Ioan Becali a declarat, ieri, ca Galatasaray i-a platit comisioane in valoare de 3-4 milioane de dolari pentru jucatorii romani transferati la gruparea din Istanbul, dar a precizat ca nu crede ca aceste sume
ar fi generat problemel
Impresarul Ioan Becali a declarat, ieri, ca Galatasaray i-a platit comisioane in valoare de 3-4 milioane de dolari pentru jucatorii romani transferati la gruparea din Istanbul, dar a precizat ca nu crede ca aceste sume
ar fi generat problemele financiare la clubul turc.
"Galata mi-a dat comisioane de 3-4 milioane de dolari, dar nu cred ca din cauza asta au ei datorii acum de 70-80 de milioane. Nu este adevarat ca am pacalit clubul Galatasaray. Cu mine au avut de castigat. Hagi a venit gratis si s-a vazut ce a facut acolo, Adrian Ilie a fost luat cu 1,2 milioane si a fost vandut cu 7-8, cu Popescu si Filipescu au castigat din nou, iar in transferul lui Radu Niculescu nu am fost implicat, a fost afacerea lui Lucescu. Pe Viorel Moldovan l-am dus la Florya, dar au refuzat sa-l cumpere de la Fenerbahce. Costa 4 milioane, asa ca au preferat sa dea o gramada de bani pe Jardel", a spus Becali, ca raspuns la un articol aparut, ieri, in cotidianul Hurryiet, in care impresarul era invinuit ca a pacalit clubul de pe urma transferurilor jucatorilor romani.
Procuratorul a confirmat si ca a avut un proces cu gruparea turca: "A fost un proces acum cativa ani, pentru ca Hagi, Popescu si Balint aveau de primit bani. Eu, ca reprezentant al lor, m-am adresat Curtii de Justitie de la Nyon, care mi-a dat dreptate. Judecatorul a dispus ca suma pe care o aveau de primit cei trei, cam 2,8 milioane de dolari, sa fie oprita din cele 7-8 milioane pe care UEFA trebuia sa o plateasca Galatei pentru participarea in Champions League. Asa au ajuns banii la jucatori", a precizat Ioan Becali.
Impresarul sustine ca nu el este vinovat de faptul ca clubul Galatasaray Istanbul nu mai vrea sa transfere jucatori romani.
Totodata, Becali crede ca la situatia actuala a romanilor de la Galatasaray a contribuit si Mircea Lucescu, prin declaratiile defaimatoare facute la adresa fotbalului turc.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.