Cristina Lundin, in varsta de 30 de ani, este noul director de marketing al proiectului de dezvoltare a evolutiei bancii Raiffeisen in Romania. Anterior, ea a mai ocupat pozitia de director de comunicare de marketing la Ericsson Romania si a fost dir
Cristina Lundin, in varsta de 30 de ani, este noul director de marketing al proiectului de dezvoltare a evolutiei bancii Raiffeisen in Romania. Anterior, ea a mai ocupat pozitia de director de comunicare de marketing la Ericsson Romania si a fost director de marketing in echipa care a condus deschiderea complexului Bucuresti Mall. Raiffeisen Bank primeste sugestiile si sesizarile clientilor la adresa de e-mail opinie.client@rzb.ro, iar informatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon gratuit sau "verde" 0800-8020202, de luni pana vineri de la 8.00 la 20.00 si sambata de la 9.00 la 15.00.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.