Marc Roger, patronul lui Servette Geneva, grupare care traverseaza o grava criza financiara, a anuntat salvarea echipei de la faliment si a prezentat un nou investitor in persoana lui Joseph Ferraye, un om de afaceri libanez in varsta de 60 de ani. S
Marc Roger, patronul lui Servette Geneva, grupare care traverseaza o grava criza financiara, a anuntat salvarea echipei de la faliment si a prezentat un nou investitor in persoana lui Joseph Ferraye, un om de afaceri libanez in varsta de 60 de ani. Servette, amenintata cu falimentul, a obtinut vinerea trecuta un ragaz din partea Camerei de Comert a Tribunalului primei instante din Geneva pana pe 31 ianuarie pentru a-si rezolva problema financiara. Conform avocatului lui Marc Roger, Dominique Warluzel, datoria clubului se ridica la 11 milioane de franci elvetieni. Servette Geneva, grupare al carei director tehnic este romanul Adrian Ursea si la care este legitimat Viorel Moldovan, este singurul club elvetian care a reusit sa se mentina in elita campionatului din 1899. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.