Mihai Stoichita, instalat de cateva zile la conducerea tehnica a Otelului Galati, este nemultumit de faptul ca face antrenamente in cantonamentul de la Predeal doar cu 13 jucatori si trei portari. "Eu tot astept ca solicitarile mele sa fie indeplinit
Mihai Stoichita, instalat de cateva zile la conducerea tehnica a Otelului Galati, este nemultumit de faptul ca face antrenamente in cantonamentul de la Predeal doar cu 13 jucatori si trei portari. "Eu tot astept ca solicitarile mele sa fie indeplinite, pentru ca lotul pe care il am acum este destul de subtire. Am la antrenamente doar 13 jucatori si trei portari si mai sunt trei jucatori care sunt accidentati. Nu e criza maxima, mai e timp, dar ar fi bine ca acei jucatori pe care i-am cerut sa fie adusi cat mai repede", a declarat Stoichita. Intrebat daca ISPAT-Sidex, noul proprietar al clubului Otelul Galati, va investi 500.000 de dolari in achizitii de jucatori pana la inceputul returului, asa cum a solicitat, Stoichita a raspuns: "Sunt circumspect, insa sunt dispus sa astept. Eu am inaintat conducerii o lista de jucatori, printre care se afla Marian Zeciu de la Piunik Erevan, Arman Karamian de la Rapid, Romic Haciatrian de la Olympiakos Nicosia si altii. Cu Zeciu am vorbit si trebuie sa vina in doua-trei zile. Ar mai fi ceva si cu Schumacher. Cei de la Galati au discutat cu el si acum asteptam un raspuns". In cazul in care conducerea clubului nu va aduce jucatorii pe care i-a solicitat, este posibil ca Stoichita sa renunte la Otelul. "Eu nu am semnat contractul cu Otelul. Am doar un precontract care este egal cu zero, practic. Nu pot sa spun ce se va intampla saptamana viitoare, dar o sa ajung la Galati si ma voi intalni atat cu conducerea clubului, cat si cu conducerea ISPAT-Sidex. Atunci voi primi probabil raspunsurile pe care le astept si voi spune mai multe", a afirmat Stoichita, care sustine ca obiectivul sau la Galati este mentinerea in prima divizie si crearea unei echipe competitive pentru sezonul urmator. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.