Aflati la Resita in plina campanie de "incarcare a bateriilor", componentii lotului national de box al Romaniei vor participa, la inceputul lunii februarie, la doua turnee internationale in Ungaria si Bulgaria. Conform programului stabilit de FRB, pr
Aflati la Resita in plina campanie de "incarcare a bateriilor", componentii lotului national de box al Romaniei vor participa, la inceputul lunii februarie, la doua turnee internationale in Ungaria si Bulgaria. Conform programului stabilit de FRB, prima intrecere se va derula la Debrecen, in perioada 1-6 februarie, la start urmand sa se prezinte un lot valoros, format din Bogdan Dobrescu (cat. 54 kg), Viorel Simion sau Daniel Enache (cat. 57 kg), Georgian Popescu (cat. 60 kg), Ionut Gheorghe (cat. 64 kg), Stefan Dragomir (cat. 69 kg), Petrisor Gananau (cat. 75 kg), Constantin Bejenariu (cat. 81 kg) si Florin Stan (cat. 91 kg). O saptamana mai tarziu, ceilalti sportivi ai lotului national, Marius Racaru, Radu Zarif, Vitali Mirza si Ovidiu Chereches, se vor deplasa la Stanjata, unde vor boxa in perioada 6-12 februarie, in compania unor sportivi mai modesti. Din 21 februarie, tricolorii vor intra in focurile primei mari competitii a anului, "Cupa Romaniei", intrecere gazduita de Sala Sporturilor din Buzau. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.