Partidul Social-Democrat intentioneaza sa sesizeze Delegatia Comisiei Europene la Bucuresti cu privire la "comportamentul abuziv" al coalitiei guvernamentale fata de angajatii din administratia publica. Vicepresedintele social-democrat, Cristian Diac
Partidul Social-Democrat intentioneaza sa sesizeze Delegatia Comisiei Europene la Bucuresti cu privire la "comportamentul abuziv" al coalitiei guvernamentale fata de angajatii din administratia publica. Vicepresedintele social-democrat, Cristian Diaconescu, a declarat ieri ca Secretariatul General al Guvernului a trimis in teritoriu o nota interna in care recomanda inlocuirea din functii a sefilor serviciilor descentralizate. Potrivit lui Diaconescu, astfel de masuri incalca criteriile politice de aderare a Romaniei la UE. Reprezentantul social-democrat a spus ca formatiunea sa ia in calcul incercarea de convocare a sefului SGG la comisiile parlamentare de cercetare a abuzurilor si drepturile omului, pentru a oferi explicatii pe aceasta tema.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.