Ionut Popa, antrenorul lui "Poli" Unirea Iasi, a declarat ca noua achizitie, Tudorel Stanciu, jucator transferat de la Unirea Focsani, ar putea fi o solutie pentru inlocuirea lui Adrian Cristea, vandut la Dinamo. "Am spus inainte de inceperea pregati
Ionut Popa, antrenorul lui "Poli" Unirea Iasi, a declarat ca noua achizitie, Tudorel Stanciu, jucator transferat de la Unirea Focsani, ar putea fi o solutie pentru inlocuirea lui Adrian Cristea, vandut la Dinamo. "Am spus inainte de inceperea pregatirilor ca m-as multumi si cu un singur mijlocas, numai sa fie de certa valoare. Daca nu l-am fi pierdut pe Cristea, nu m-as mai fi agitat atat. Cred ca Stanciu ar putea fi un bun inlocuitor", a spus Popa. Stanciu, in varsta de 24 de ani, a semnat un contract pe doi ani si jumatate cu "Poli", gruparea ieseana urmand sa achite suma de 9000 de euro in doua rate. In cantonamentul de la Baile Felix, tehnicianul iesean mai testeaza si un jucator de la UM Timisoara, Daniel Serban, care are 19 ani si poate evolua ca fundas central si mijlocas la inchidere. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.