Oficialii federatiei europene de baschet au anuntat zilele trecute rezultatele tragerii la sorti a meciurilor din semifinalele celor trei turnee finale regionale din cadrul FIBA Europe Cup, campioana Romaniei, CSU Ploiesti, urmand sa evolueze impotri
Oficialii federatiei europene de baschet au anuntat zilele trecute rezultatele tragerii la sorti a meciurilor din semifinalele celor trei turnee finale regionale din cadrul FIBA Europe Cup, campioana Romaniei, CSU Ploiesti, urmand sa evolueze impotriva unui adversar pe care l-a cunoscut in faza grupelor preliminare: echipa cipriota Pizza Express Apollon Limassol. Astfel, conform programului stabilit de FIBA, prima semifinala din Conferinta de Sud, in care se vor intalni Keravnos Keo (Cipru) si BC Banvit Balikesir (Turcia), va avea loc pe data de 16 februarie, in deschiderea confruntarii dintre ploiesteni si ciprioti. Totodata, FIBA-Europe a mai precizat ca gazda turneului final al Conferintei de Sud va fi decisa pana la finele acestei saptamani, in competitie aflandu-se, cu sanse mari de a obtine organizarea Final Four-ului, si Sala Sporturilor "Olimpia" din Ploiesti. Revenind la adversarii campionilor autohtoni, reamintim faptul ca Apollon Limassol este o mai veche cunostinta a echipelor noastre, dupa ce in actuala editie a intrecerii continentale s-a intalnit cu ambele reprezentante ale Diviziei A, CSU Ploiesti si Dinamo-Erbasu. Din pacate, daca in grupa preliminara, CSU Asesoft a dispus de Apollon, cu 80-67, pe teren propriu, si cu 73-65, in deplasare, in schimb, in prima faza a play-off-ului, cipriotii au reusit sa razbune cele doua esecuri si au eliminat din cursa pentru trofeul regional pe Dinamo-Erbasu, cu 80-73 la Limassol si cu 63-57 la Bucuresti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.