Confruntata cu un val de proteste neobisnuite din partea fanilor, conducerea lui FC National le-a raspuns acestora intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului in care isi argumenteaza transferurile unor jucatori. "Le multumim pentru toa
Confruntata cu un val de proteste neobisnuite din partea fanilor, conducerea lui FC National le-a raspuns acestora intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului in care isi argumenteaza transferurile unor jucatori. "Le multumim pentru toate mesajele trimise, care demonstreaza ca avem suporteri fideli, insa ne ingrijoreaza sensul exprimat in unele dintre ele, sens care priveste viata presedintelui, care asigura, el insusi, prin imprumuturi in nume propriu, mare parte din finantarea clubului. Clubul nostru, lipsit de aportul unor sponsorizari care sa acopere macar in proportie de 50 la suta bugetul de cheltuieli, este intr-o situatie foarte dificila. Am ales varianta de a vinde o parte din jucatorii lotului pentru a putea supravietui in continuare ca grupare de sine statatoare si de a evita falimentul. Suntem deschisi oricaror propuneri care ar viza depasirea situatiei financiare dificile si finantarea in continuare a activitatii clubului", se arata in comunicatul FC National. Antrenorul Cosmin Olaroiu si jucatorii Marius Popa, Adrian Olah, Gabriel Canu, Gabriel Caramarin si Gigel Coman au ajuns la "Poli" AEK Timisoara, iar Flavius Moldovan a fost transferat la Rapid. Suporterii "bancarilor" au cerut demisia presedintelui Gino Iorgulescu, pe forumul de pe site-ul oficial al clubului, ca urmare a decimarii lotului. Fanii au scris si mesaje de amenintare cu moartea la adresa lui Iorgulescu. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.