Pugilistul roman Ion Ionut, care a semnat in 2003 un contract cu clubul profesionist condus de antrenorul Adrian Teodorescu la Toronto, a decis ca in continuare sa se legitimeze la clubul Inter Box din Montreal, unde au boxat Leonard Doroftei si Adri
Pugilistul roman Ion Ionut, care a semnat in 2003 un contract cu clubul profesionist condus de antrenorul Adrian Teodorescu la Toronto, a decis ca in continuare sa se legitimeze la clubul Inter Box din Montreal, unde au boxat Leonard Doroftei si Adrian Diaconu, iar in prezent activeaza Lucian Bute. Ion Ionut are numele de ring, Jo Jo Dan, el evoluand la categoria usoara. Pana acum Ionut a sustinut sase meciuri la profesionism, obtinand tot atatea victorii (trei terminate inainte de limita). Ion Ionut vrea sa se transfere definitiv la Inter Box, dupa ce isi va incheia detaliile contractuale cu managerul si antrenorul Adrian Teodorescu. El va boxa intr-o gala profesionista, alaturi de Lucian Bute, care se va disputa la 19 februarie, in Canada, la Montreal.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.