Portarul Vasili Hamutovski poate evolua in meciul amical pe care echipa sa, Steaua Bucuresti, il va sustine pe 9 februarie, la Como, cu Inter Milano, deoarece nu a fost convocat la reprezentativa Belarusului, care va juca in aceeasi zi cu Polonia. Co
Portarul Vasili Hamutovski poate evolua in meciul amical pe care echipa sa, Steaua Bucuresti, il va sustine pe 9 februarie, la Como, cu Inter Milano, deoarece nu a fost convocat la reprezentativa Belarusului, care va juca in aceeasi zi cu Polonia. Conform site-ului oficial al Federatiei din Belarus (BFF), selectionerul Anatoli Baidasnii nu l-a inclus pe portarul stelist in lotul de 22 de jucatori care va face deplasarea la Grodzisk Wielkopolski, pentru partida de verificare cu selectionata Poloniei, preferandu-i pe Aleksandr Sulima (MTZ-RIPO) si pe Iuri Jevnov (FK Moscova). De la partida Steaua - Inter Milano ar putea absenta mai multi jucatori stelisti deoarece, pe 9 februarie, reprezentativa Romaniei va disputa la Larnaca un meci amical cu Slovacia. De asemenea, nici Inter nu va alinia cea mai buna echipa, mai multi "stranieri" ai milanezilor avand meciuri in aceeasi zi cu nationalele lor. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.