Comisia Federala pentru Statutul Jucatorului a decis ieri incetarea contractului intre Universitatea Craiova si atacantul Ionel Gane si suspendarea jucatorului pentru zece etape, sanctiune valabila din momentul in care jucatorul semneaza cu un alt cl
Comisia Federala pentru Statutul Jucatorului a decis ieri incetarea contractului intre Universitatea Craiova si atacantul Ionel Gane si suspendarea jucatorului pentru zece etape, sanctiune valabila din momentul in care jucatorul semneaza cu un alt club, informeaza site-ul oficial al LPF. "Comisia constata nulitatea actului aditional incheiat intre Universitatea Craiova si Ionel Gane. Dispune incetarea raporturilor de munca intre Universitatea si Gane prin denuntarea unilaterala de catre jucator a contractului de munca incepand cu 25 ianuarie 2005. Obliga jucatorul, in temeiul articolului 50.2.b, alin.3, sa restituie clubului Universitatea Craiova suma de 20.000 de dolari, reprezentand 50 la suta din suma primita din contract. Aplica jucatorului sanctiunea prevazuta de art.50.2.b, alin.1, respectiv zece etape suspendare, incepand din momentul in care Gane semneaza un nou contract de munca cu un alt club", se arata in comunicatul LPF. La inceputul anului, Ionel Gane a depus un memoriu la LPF pentru a deveni jucator liber de contract, motivand ca in toamna, cand a plecat in China, presedintele de atunci al Universitatii, Adrian Mititelu, i-a dat dezlegarea definitiv. Comisia Federala a considerat insa ca Gane a parasit Universitatea fara acordul clubului, deoarece cel care i-a permis sa plece in China, respectiv Mititelu (n.r. - care a ocupat pentru cateva zile functia de presedinte al gruparii craiovene) nu avea drept de semnatura. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.