Francis Ford Coppola a parasit, ieri, Romania. Celebrul regizor, care a petrecut o saptamana in tara noastra, s-a declarat incantat de plaiurile mioritice si a promis ca se va intoarce insotit de Nicolas Cage. Coppola s-a infruptat din rulada de coco
Francis Ford Coppola a parasit, ieri, Romania. Celebrul regizor, care a petrecut o saptamana in tara noastra, s-a declarat incantat de plaiurile mioritice si a promis ca se va intoarce insotit de Nicolas Cage. Coppola s-a infruptat din rulada de cocos cu busuioc, vitelusa umpluta cu ficat de gasca, mistret, rulada de pastruga la Restaurantul Jaristea, in acordurile unui taraf de curte domneasca si a muzicii lui Doru Tufis. Aici, regizorul filmului Nasu' a luat masa, zilele trecute, in compania solistului de la Vama Veche, Tudor Chirila, si a actritei Iarina Demian, pe care, dupa cate se pare, ii doreste intr-o viitoare productie ce-i va purta semnatura.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.