Legendara actrita Faye Dunaway se va folosi de experienta sa in industria cinematografica pentru a testa noi aspiranti la statutul de star in cadrul unui nou reality-show intitulat "Starlet", informeaza site-ul contactmusic.com. Starul din pelicula "
Legendara actrita Faye Dunaway se va folosi de experienta sa in industria cinematografica pentru a testa noi aspiranti la statutul de star in cadrul unui nou reality-show intitulat "Starlet", informeaza site-ul contactmusic.com. Starul din pelicula "Chinatown" va aparea in aceasta emisiune alaturi de actrita Vivica A. Fox. Castigatorul va primi un contract si un rol ca invitat special in drama americana pentru adolescenti "One Three Hill". "As fi acceptat sa iau parte la un reality-show daca as fi fost la inceputul carierei. Am refuzat totusi sa joc in serial, deoarece m-am gandit ca as putea dobandi obiceiuri nedorite", a declarat Dunaway. Actrita a spus despre acest show, care va fi difuzat incepand cu 8 martie de postul american WB: "Ce poate sa nu placa la acest program? Emisiunea ofera o sansa celor care vor sa se afirme".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.