Steaua Bucuresti a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul amical, disputat la Larnaca, ieri, cu Steaua Rosie Belgrad, echipa aflata pe locul doi la finalul turului in campionatul din Serbia-Muntenegru. Golurile au fost marcate de Ogararu (83),
Steaua Bucuresti a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul amical, disputat la Larnaca, ieri, cu Steaua Rosie Belgrad, echipa aflata pe locul doi la finalul turului in campionatul din Serbia-Muntenegru. Golurile au fost marcate de Ogararu (83), respectiv Pantelic (33). Walter Zenga a trimis in teren urmatoarea formula de echipa: Hamutovski - Ogararu, Radoi, Ghionea, P. Marin - Lovin, D. Munteanu, Dica - Dinita, Ciocoiu, Neaga. Dupa pauza au mai evoluat: E. Baciu, Paraschiv, Bostina, Oprita, Curt, Nicolita, Keca si A. Cristea. Urmatorul meci amical al Stelei in turneul din Cipru va avea loc joi, in compania formatiei sarbe FC Zemun, clasata pe pozitia a sasea la finalul turului. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.