Ieri dimineata, casieria clubului Steaua a fost luata cu asalt de performerii gruparii ros-albastre pentru a-si ridica diferentele de premiere cuvenite pentru rezultatele deosebite obtinute in mariile competitii de anul trecut, inclusiv la Jocurile O
Ieri dimineata, casieria clubului Steaua a fost luata cu asalt de performerii gruparii ros-albastre pentru a-si ridica diferentele de premiere cuvenite pentru rezultatele deosebite obtinute in mariile competitii de anul trecut, inclusiv la Jocurile Olimpice de la Atena, informeaza Rompres. Conform datelor oferite de comandantul CSA Steaua, fostul mare atlet George Boroi, "poturile" cele mai mari le-au primit inotatoarea Camelia Potec, medaliata cu aur la intrecerea derulata in vara trecuta la poalele Acropolelor, si gimnasta Alexandra Eremia, laureata cu aur si bronz la JO 2004. Totodata, printre sportivii de calibru recompensati, ieri, cu sume importante de bani s-au mai numarat floretista Roxana Scarlat, canotoarea Aurica Barascu si kaiacistul Silviu Simioncencu. Astfel, prin aceasta actiune de amploare, CSA Steaua si-a onorat integral obligatiile financiare fata de performeri, premierile fiind calculate in conformitate cu normele legislative. "Azi am acordat ultima transa de 50% din fondul de premiere pe 2004, pentru ca prima transa a fost acordata la gala organizata la finele anului trecut", a punctat Boroi. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.