Internationalul roman Florin Bratu, 24 de ani, ar putea fi imprumutat pana la finele acestui sezon de catre FC Nantes (locul 15 in prima divizie) la Le Mans, locul 3 in divizia secunda, relateaza ziarul "Ouest-France", citat de Rompres. Directorul sp
Internationalul roman Florin Bratu, 24 de ani, ar putea fi imprumutat pana la finele acestui sezon de catre FC Nantes (locul 15 in prima divizie) la Le Mans, locul 3 in divizia secunda, relateaza ziarul "Ouest-France", citat de Rompres. Directorul sportiv al lui FC Nantes, Robert Budzynski, nu a dezmintit ca studiaza posibilitatea cedarii atacantului roman pana la finele sezonului la Le Mans, club ce aspira la promovare, dupa ce a retrogradat in sezonul trecut. Bratu a jucat 12 partide pentru FC Nantes in acest sezon si a marcat doua goluri. Le Mans ocupa locul 3 cu 35 puncte, fiind devansata de Nancy - 41 puncte si Troyes - 38 puncte. Daca Le Mans sustine ca au fost contacte pentru imprumutul lui Bratu, FC Nantes contesta ca discutiile au inceput, dar nu neaga interesul pentru un eventual imprumut pana la finele acestui sezon * Laurentiu Reghecampf a debutat la noua sa echipa, Alemannia Aachen, in meciul pierdut luni seara, in deplasare, cu scorul de 0-1, in fata lui Eintracht Frankfurt, din etapa a 18-a a ligii secunde din campionatul Germaniei, 2.Bundesliga. Reghecampf a fost introdus pe teren in minutul 46, in locul lui Stehle. Laurentiu Reghecampf a semnat un contract pe patru ani si jumatate cu Alemannia Aachen, grupare la care s-a transferat pe 7 ianuarie, de la Energie Cottbus. Alemannia este pe locul 4, la cinci puncte distanta de locul trei, ultimul care asigura promovarea in 1.Bundesliga, in timp ce Energie este pe 13 si lupta pentru evitarea retrogradarii * Flavius Stoican, internationalul roman de la Sahtar Donetk, s-a operat la sfarsitul saptamanii trecute la glezna stanga. Interventia chirurgicala a avut loc in Germania, pacientul revenind la Donetk la cateva ore dupa inchierea acesteia. Conform doctorului de la Sahtar, Artur Glusenko, Stoican isi va putea relua pregatirile la sfarsitul acestei saptamani, o data cu ceilalti coechipieri care vor efectua un turneu de pregatire in Spania. Mircea Lucescu s-a declarat convins ca Stoican va fi in plenitudinea fortelor la mijlocul lunii februarie, cand Sahtar va infrunta pe Shalke 04 in optimile de finala ale Cupei UEFA. In ceea ce-l priveste pe Ciprian Marica, de asemenea operat in Germania la sfarsitul anului trecut, acesta va incepe antrenamentele abia la inceputul lunii martie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.