Asociatia Nationala a Asiguratilor si Pacientilor din Asigurarile Sociale de Sanatate (ANAPASS) protesteaza fata de instrainarea abuziva si ilegala a proprietatii publice din domeniul sanitar. Totodata, ANAPASS condamna ''transformarea abuziva si ile
Asociatia Nationala a Asiguratilor si Pacientilor din Asigurarile Sociale de Sanatate (ANAPASS) protesteaza fata de instrainarea abuziva si ilegala a proprietatii publice din domeniul sanitar. Totodata, ANAPASS condamna ''transformarea abuziva si ilegala a fondului public al asigurarilor sociale de sanatate in fond privat de afaceri profitabile pentru clientela politica sub forma asa-ziselor venituri proprii'' si ''privatizarea sau concesionarea selectiva a celor mai bune spitale din reteaua publica a MS in folosul unor minoritati instarite''. Prin urmare, reprezentantii asociatiei cer presedintelui Traian Basescu sa ia masuri urgente pentru ''stoparea jafului crunt din sistemul sanitar si cel al asigurarilor sociale de sanatate''.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.