Trupa A.S.I.A merge mai departe intr-o noua formula. In urma unei intalniri avute cu Adi Ordean si cu impresarul Florin Ionescu, Irina, venita special din Austria, a decis sa paraseasca, dupa cinci ani, formatia in care a cunoscut succesul. Frumoasa
Trupa A.S.I.A merge mai departe intr-o noua formula. In urma unei intalniri avute cu Adi Ordean si cu impresarul Florin Ionescu, Irina, venita special din Austria, a decis sa paraseasca, dupa cinci ani, formatia in care a cunoscut succesul. Frumoasa bruneta a fost inlocuita de Miss Moldova 2001, Iana Rodica Novac. Iana, absolventa a Liceului Dinu Lipatti, este studenta in anul I la Universitatea de Muzica.
Dupa toate probabilitatile, Irina, care doreste sa-si intemeieze o familie impreuna cu omul de afaceri Marius Vizer, isi va indrepta pasii catre o cariera solo.
Pana acum, A.S.I.A. si-a schimbat componenta de trei ori. Desi fetele care au parasit grupul nu au comentat oficial motivul, apropiatii trupei au acuzat tot timpul temperamentul si fitele Irinei, care ajunsesera de nesuportat.
La fel s-a intamplat si acum, cand - la sfarsitul anului trecut - relatia intima a Irinei cu impresarul Florin Ionescu a ajuns la final si frumoasa bruneta si-a pierdut autoritatea in fata colegelor.
Tensiunea s-a instaurat in trupa si de aici pana la o ruptura nu a mai fost decat un pas.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.