Steaua a castigat duminica seara si al doilea meci amical disputat in cadrul turneului de pregatire din Cipru, scor 2-0 (0-0) cu vicecampioana Bulgariei, Levski Sofia. Golurile "militarilor" au fost marcate de A. Cristea (47) si E. Baciu (70). Antren
Steaua a castigat duminica seara si al doilea meci amical disputat in cadrul turneului de pregatire din Cipru, scor 2-0 (0-0) cu vicecampioana Bulgariei, Levski Sofia. Golurile "militarilor" au fost marcate de A. Cristea (47) si E. Baciu (70). Antrenorul Walter Zenga a folosit echipa Hamutovski (75 M. Tudor) - Keca, E. Baciu (75 Curt), Ghionea (60 Radoi), Bostina - B. Nicolita, Lovin (60 Paraschiv), Ngueye (45 Pitu) - A. Cristea, Traore (45 Ogararu) - Oprita (60 Dica). De remercat ca cei doi senegalezi aflati in probe au fost titulari, Traore fiind din nou printre remarcati. Totusi, fotbalistii africani nu au semnat inca vreun contract cu Steaua, mai ales ca gruparea din Ghencea intentioneaza sa-i imprumute pana la vara la alte echipe din Divizia A. De asemenea, Curt a jucat din nou dupa aproape o jumatate de an, "Piratul" fiind refacut dupa o grava accidentare la genunchi. Steaua, care in primul meci a trecut cu 1-0 (gol Bostina, din penalty, in minutul 90) de Energhia Vladivostock (Rusia, divizia secunda), va juca astazi, de la ora 15, cu Steaua Rosie Belgrad. Altfel, Zenga a urmarit sambata seara meciul Anorthosis Famagusta - Omonia Nicosia, din campionatul Ciprului, si l-a remarcat pe Iorgalidis, portarul de 22 de ani al celor de la Famagusta. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.