FC National este pe cale sa mai piarda jucatori. Dupa exodul spre Timisoara si cedarea lui Flavius Moldovan la Rapid, Abiodun Agunbiade si John Wayne Shroj sunt foarte aproape de a ajunge in Banie. Conform unor surse din cadrul clubului craiovean, Di
FC National este pe cale sa mai piarda jucatori. Dupa exodul spre Timisoara si cedarea lui Flavius Moldovan la Rapid, Abiodun Agunbiade si John Wayne Shroj sunt foarte aproape de a ajunge in Banie. Conform unor surse din cadrul clubului craiovean, Dinel Staicu, patronul Universitatii, se afla in Bucuresti unde trateaza cu Gino Iorgulescu, presedintele "bancarilor", transferul celor doi fotbalisti. Un alt jucator de la FC National care ar putea ajunge la Universitatea Craiova este Octavian Chihaia, atacantul venit de la Sportul Studentesc fiind vazut ca o solutie pentru inlocuirea camerunezului Jeremie Njock, transferat la belgienii de la Mons. De asemenea, Ionut Rada este asteptat la antrenamentul de astazi al Universitatii Craiova. Totusi, Iorgulescu a negat informatia. "Nu este nimic adevarat, nici cu Shroj, nici cu Abiodun, nici cu Chihaia. Iar Rada cum sa se duca la Craiova cand el e acum la aeroport si pleaca in Cipru unde se afla lotul nostru?", a declarat presedintele "bancar" ieri dupa amiaza.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.