Un martor ocular a povestit pentru tabloidul britanic "Daily Mirror" ca vedeta hollywoodiana Christian Slater a fost salvat in ultimul moment de catre una din garzile sale de corp din fata unui psihopat care intentiona sa-l ucida cu un cutit. Inciden
Un martor ocular a povestit pentru tabloidul britanic "Daily Mirror" ca vedeta hollywoodiana Christian Slater a fost salvat in ultimul moment de catre una din garzile sale de corp din fata unui psihopat care intentiona sa-l ucida cu un cutit. Incidentul s-a petrecut in momentul in care Slater, 35 de ani, parasea incinta Teatrului Gielgud, din Shaftesbury Avenue (Londra), pe scena caruia evolueaza. Garda sa de corp a fost insa pe faza, a apucat sa pareze mana criminalului si sa-l dezarmeze cu o asemenea rapiditate incat actorul, care a scapat ca prin urechile acului, dupa cum spun martorii acestei scene, nici nu a realizat pe moment de ceea ce se petrecea in imediata sa vecinatate. "Cu totii ne-am dat seama ca este ceva in neregula abia in momentul in care unul din cei doi bodyguarzi ai sai a inceput sa strige. S-a asezat brusc in fata lui Slater iar restul s-a petrecut cu o rapiditate uluitoare. Dupa ce intrusul a fost dezarmat, toata lumea tremura de emotii si teama, dar altfel eram cu totii in regula", a mai precizat martorul ocular. Actorul, care avea ieri repetitii pentru piesa "Zbor deasupra unui cuib de cuci" la Teatrul Gielgud, a anuntat, prin purtatorul de cuvant, ca acest incident nu ii va modifica in nici un fel programul artistic pe care il desfasoara zilele acestea la Londra. Purtatorul de cuvant al Politiei londoneze a precizat ca agresorul a reusit sa sfasie cu cutitul paltonul garzii de corp in varsta de 44 de ani. Tentativa de omor, petrecuta la sfarsitul saptamanii trecute, este investigata de catre Scotland Yard.
Despartire "de proba"
Cu putin timp inaintea relatarii acestui incident, in presa din Marea Britanie circula o informatie conform careia Slater s-ar fi despartit de sotia lui, Ryan Haddon, aparent din cauza dificultatilor ei de a se adapta la traiul in Marea Britanie. In varsta de 32 de ani, Ryan nu se poate obisnui sa locuiasca in Marea Britanie si intentioneaza sa-si ia cei doi copii si sa se intoarca in Statele Unite, relateaza site-ul Ananova. Slater doreste sa ramana la Londra, pentru a-si continua cariera pe scena. Cei doi s-au mutat la Londra vara trecuta, cand Slater a inceput sa joace in "Zbor deasupra unui cuib de cuci". Actorul in varsta de 35 de ani s-a mutat din casa unde locuia impreuna cu sotia si copiii iar acum sta intr-un apartament din Westminster.
Un reprezentant al actorului ar fi declarat ca cei doi s-au despartit "de proba". Desi varianta oficiala este cea a "neadaptarii", gurile rele spun ca, in realite, sotia legimita a actorului s-ar fi saturat de nenumaratele escapade amoroase ale acestuia. Una dintre acestea, consumata vara trecuta chiar in compania unei prostituate de origine romana care "lucreaza" la Londra, a fost relatata pe larg de catre revista de scandal ""News of the World". Romanca Abbey Russo, angajata unui bordel din Gloucester Place, povestea la vrema respectiva ca a primit de la Slater 300 de lire sterline pentru partida fierbinte pe care i-a oferit-o. Celebru pentru rolurile interpretate in pelicule ca "True Romance", "Interviu cu un Vampir" sau "Broken Arrow", Slater nu se afla insa nici pe departe la prima experinta de genul asta, care mai devreme sau mai tarziu ajungea la urechile presei si, inevitabil, la cele ale consoartei sale. Dupa una din ultimele sale vizite la Londra in 2003, Slater si Ryan Haddon s-au certat rau de tot dupa ce aceasta din urma a aflat ca si-a petrecut noptile in compania unor dansatoare.
Slater a ajuns la spital cu capul spart si le-a declarat politistilor ca Ryan l-a lovit cu un pahar. Tot in cursul anului trecut, Slater a ajuns din nou pe prima pagina a ziarelor dupa ce s-a aflat ca el si Ben Affleck au avut o noapte de pomina intr-un bar de striptease canadian. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.