Hagi a renuntat la achizitionarea lui Mihaita Plesan, deoarece se teme ca acest jucator sa nu aiba parte de acelasi tratament din partea suporterilor ca si Ovidiu Petre, sustine "Star". "Antrenorul roman a anuntat conducerea clubului ca a renuntat la
Hagi a renuntat la achizitionarea lui Mihaita Plesan, deoarece se teme ca acest jucator sa nu aiba parte de acelasi tratament din partea suporterilor ca si Ovidiu Petre, sustine "Star". "Antrenorul roman a anuntat conducerea clubului ca a renuntat la ideea achizitionarii lui Plesan deoarece protestele la adresa lui Ovidiu Petre l-au deranjat si se teme ca mijlocasul de la Universitatea Craiova sa nu aiba parte de acelasi tratament", scrie "Star". "Fanatik" noteaza ca exista speculatii conform carora conducerea lui Galatasaray ar fi ajuns la un acord cu un alt mijlocas strain, Ze Roberto (de la Bayern München), care ar fi asteptat, in zilele urmatoare, la Istanbul. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.