Nicolae Manea, antrenorul reprezentativei de tineret, a convocat patru jucatori care evolueaza in strainatate pentru meciul amical cu selectionata similara a Slovaciei, care va avea loc pe 8 februarie, la ora 17, pe stadionul "Antonis Papadopoulos" d
Nicolae Manea, antrenorul reprezentativei de tineret, a convocat patru jucatori care evolueaza in strainatate pentru meciul amical cu selectionata similara a Slovaciei, care va avea loc pe 8 februarie, la ora 17, pe stadionul "Antonis Papadopoulos" din Larnaca. Acestia sunt portarul Sebastian Hutan (Serif Tiraspol), fundasul Gabriel Tamas (Spartak Moscova), mijlocasul Razvan Cocis (Serif Tiraspol) si atacantul Claudiu Keseru (FC Nantes). Restul jucatorilor, care provin din campionatul intern, vor fi anuntati cu cateva zile inainte de reunirea lotului, eveniment prevazut pentru data de 7 februarie, la ora 11, la Casa Fotbalului. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.