Se pare ca Robert Hoyzer (foto), arbitrul german acuzat ca ar fi aranjat rezultatul unui meci pentru a castiga la pariuri, a mizat in jur de 100.000 de euro pe respectiva partida. Este vorba de meciul de cupa dintre Paderborn, liga a treia, si HSV, p
Se pare ca Robert Hoyzer (foto), arbitrul german acuzat ca ar fi aranjat rezultatul unui meci pentru a castiga la pariuri, a mizat in jur de 100.000 de euro pe respectiva partida. Este vorba de meciul de cupa dintre Paderborn, liga a treia, si HSV, prima divizie, desfasurat la 21 august 2004 si incheiat cu victoria surprinzatoare a echipei mai slab cotate.
Conform cotidianului Bild, conducerea unei case de pariuri din Berlin a informat politia imediat dupa meci ca s-au inregistrat suspect de multe pariuri pe victoria formatiei Paderborn, cifra mizata fiind in jur de 100.000 de euro. Ancheta declansata atunci nu a dus la nici un rezultat. intr-un interviu acordat cotidianului german, Robert Hoyzer neaga ca ar fi mizat vreodata pe meciuri arbitrate de el.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.