Dinamo a invins ieri, in primul meci amical al anului, divizionara B Juventus Bucuresti cu scorul de 2-1, intr-o partida sustinuta pe stadionul Faur. Pentru "caini" au marcat Adrian Cristea (foto) (38) si Tiberiu Moldovan (40), in timp ce pentru Juve
Dinamo a invins ieri, in primul meci amical al anului, divizionara B Juventus Bucuresti cu scorul de 2-1, intr-o partida sustinuta pe stadionul Faur. Pentru "caini" au marcat Adrian Cristea (foto) (38) si Tiberiu Moldovan (40), in timp ce pentru Juventus a punctat Stefan Iordache (27). Ioan Andone a inceput meciul in formula Gaev - Galamaz, Iordache, R. Stefan - Fl. Petre, Margaritescu, Tames, Ad. Cristea - Grigorie - Danciulescu, Mihalcea. In repriza a doua a evoluat urmatoarea echipa: Stelea - L. Goian, Alistar, Scarlatache (Vatavu) - I. Balan, Pacurar, V. Munteanu, Semeghein - T. Moldovan, Niculescu, Baltoi. La finalul intalnirii, Andone a declarat ca are in vedere schimbarea asezarii defensive. "Am incercat mai multe formule de joc si, deocamdata, sunt multumit. Mai avem multe meciuri amicale si voi incerca si sistemul cu patru jucatori pe linia de fund. E un lucru bun pentru jucatorii nou-veniti ca au marcat pentru ca forta noastra ramane atacul si incercam sa inscriem cat mai mult. Cel mai mult ma intereseaza sa gasesc o formula de joc stabila. Noi suntem foarte multi, inca mai vrem sa mai transferam. Decat sa stea 15 etape pe banca la Dinamo, mai bine joaca la National sau la orice echipa este nevoie", a spus "Falcosul". In alta ordine de idei, tehnicianul lui Dinamo a declarat ca McKain nu reprezinta o prioritate. "Exista interes din partea clubului pentru McKain, dar abia din vara. Este un jucator bun si nu stiu ce echipa nu si l-ar dori. Vom vedea daca se vor intelege cluburile. Depinde mult si ce vrea jucatorul, pentru ca este foarte important ceea ce isi doreste el", a declarat Andone. "Am acumulat mult in aceasta perioada. Nu ma gandesc la titularizare, pentru ca trebuie sa muncesc mult. Sunt pe un drum bun si nimeni nu ma mai poate opri din ceea ce vreau sa fac. Nea Ando va decide daca voi fi titular sau nu", a spus Tiberiu Moldovan, atacantul venit acum o luna de la Apulum. La partida a asistat si Stefan Iovan, antrenorul secund al echipei nationale. Dinamo va sustine urmatorul meci amical sambata, la Glina, cu Inter Gaz Bucuresti, de la ora 12. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.