TURCIA, cupa, 16-imi de finala (un singur meci) * GIANI KIRITA a fost titular pentru Samsunspor, 2-3 acasa cu Gaziantepspor, dupa prelungiri (1-1 dupa 90 de minute). Kirita a fost eliminat in minutul 105, pentru cumul de cartonae galbene (primul l-a
TURCIA, cupa, 16-imi de finala (un singur meci) * GIANI KIRITA a fost titular pentru Samsunspor, 2-3 acasa cu Gaziantepspor, dupa prelungiri (1-1 dupa 90 de minute). Kirita a fost eliminat in minutul 105, pentru cumul de cartonae galbene (primul l-a primit in minutul 23) * DANIEL PANCU a intrat in minutul 76 pentru Besiktas, 1-3 acasa cu Konyaspor. Pancu l-a schimbat pe Veysel.
SPANIA, Primera Division, etapa a 20-a * GICA CRAIOVEANU a fost titular pentru Getafe, 3-0 acasa cu Real Zaragoza. Craioveanu a pasat decisiv la deschiderea scorului si a fost schimbat de Kome in minutul 69.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 21-a * COSTEL GALCA a fost integralist pentru Almeria, 0-0 in deplasare cu Real Murcia, echipa la care CATALIN MUNTEANU a intrat pe teren in minutul 71, in locul lui Ivan Alonso. Galca a primit un cartonas galben * BOGDAN MARA a fost integralist pentru Polideportivo Ejido, 2-2 pe teren propriu cu Ciudad de Murcia. Mara a fost sanctionat cu un cartonas galben.
ITALIA, Serie A, etapa a 20-a * IANIS ZICU nu a facut parte din lotul Parmei, 0-1 in deplasare cu Messina * CRISTIAN CHIVU, accidentat, a lipsit de la AS Roma, 2-1 in deplasare cu Fiorentina.
ITALIA, Serie B, etapa a 22-a * BOGDAN PATRASCU a fost integralist pentru Piacenza, 0-1 acasa cu Pescara. Patrascu a primit un cartonas galben * PAUL CODREA a fost titular la AC Torino, 0-2 in deplasare cu Hellas Verona. Codrea a fost inlocuit in minutul 62 de Martinetti.
OLANDA, Eredivisie, etapa a 18-a * NICOLAE MITEA a fost titular pentru Ajax Amsterdam, 2-0 in deplasare cu FC Utrecht. Mitea a fost inlocuit in minutul 61 cu Babel.
PORTUGALIA, Super Liga, etapa a 18-a * MARIUS NICULAE, accidentat, a lipsit de la Sporting Lisabona, 3-0 in deplasare cu Gil Vicente.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 18-a * ADRIAN IORDACHE a fost integralist pentru Energie Cottbus, 3-5 pe teren propriu cu FC Köln. Iordache a pasat decisiv la primele doua goluri ale lui Energie * LEVENTE CSIK a jucat toate minutele pentru Dinamo Dresda, 2-4 in deplasare cu MSV Duisburg. Csik a primit un cartonas galben.
GRECIA, ALpha Ethniki, etapa a 16-a * ILIE DUMITRESCU a debutat cu stangul pe banca tehnica a lui Egaleo, 0-1 in deplasare cu AEK Atena. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.