Comedia "Are We There Yet?", cu Ice Cube in rolul principal, se afla pe primul loc in box office-ul american la sfarsitul saptamanii trecute, potrivit companiei specializate Exhibitor Relations. Comedia a avut incasari de 18,5 milioane de dolari in S
Comedia "Are We There Yet?", cu Ice Cube in rolul principal, se afla pe primul loc in box office-ul american la sfarsitul saptamanii trecute, potrivit companiei specializate Exhibitor Relations. Comedia a avut incasari de 18,5 milioane de dolari in Statele Unite, in primul sau weekend de la lansare. "Coach Carter" a ocupat locul al doilea, cu 11 milioane de dolari, urmat de "Meet the Fockers" (10,2 milioane), "In Good Company" (8,5 milioane) si "Racing Stripes" (7,06 milioane). Pe pozitiile urmatoare in top 10 s-au clasat "Assault on Precinct 13" (7,02 milioane), "Phantom of the Opera" (5,01 milioane), "White Noise" (5 milioane), "The Aviator" (4,8 milioane) si "Elektra" (3,8 milioane). (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.