Patronul clubului Universitatea Craiova, Dinel Staicu, urmarit penal in legatura cu fraudarea BIR, a venit, luni dimineata, la sediul Parchetului National Anticoruptie, pentru a cere procurorilor sa-i permita sa plece cu echipa la turneul din Antalya
Patronul clubului Universitatea Craiova, Dinel Staicu, urmarit penal in legatura cu fraudarea BIR, a venit, luni dimineata, la sediul Parchetului National Anticoruptie, pentru a cere procurorilor sa-i permita sa plece cu echipa la turneul din Antalya. Degeaba, anchetatorii anuntandu-l ca are interdictie de a parasi tara. Staicu, care a fost chemat la Parchet inca din 21 ianuarie, a declarat ca a venit din proprie initiativa pentru a le cere anchetatorilor sa-i permita iesirea din tara, pentru a merge cu fotbalistii sai in Turcia. Formatia sa, Universitatea Craiova, are programat un turneu de pregatire in Antalya, incepand de sambata.
in toamna anului trecut, Biroul de presa al PNA informa ca patronul gruparii oltene a pagubit Banca Internationala a Religiilor (BIR) cu aproape 450 de miliarde de lei in perioada 1999-2000.
Omul de afaceri, audiat de mai multe ori in acest caz, sustine ca este nevinovat si ca, de fapt, ar fi pierdut aproximativ un milion de dolari in urma afacerilor derulate de firmele sale cu Banca Internationala a Religiilor, aflata la acest moment in faliment.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.