Din acest motiv, ceremonia religioasa s-a desfasurat in aer liber, capela Steinberg din cimitirul Rulikovski, unde a fost depus corpul neinsufletit al sportivului, fiind neincapatoare. Cu aceasta ocazie, prefectul de Bihor a citit din partea pre


Din acest motiv, ceremonia religioasa s-a desfasurat in aer liber, capela Steinberg din cimitirul Rulikovski, unde a fost depus corpul neinsufletit al sportivului, fiind neincapatoare. Cu aceasta ocazie, prefectul de Bihor a citit din partea presedintiei Romaniei decretul prin care fostului capitan al nationalei i se acorda, post-mortem, Ordinul Meritul Sportiv clasa a doua, cateva cuvinte spunand si patronul clubului Asesoft, Sebastian Ghita si reprezentanta FR Baschet, Carmen Branisteanu. Coordonatorul lotului national, Ghita Muresan, precum si jucatorul Marcel Tenter, care evolueaza in liga a doua germana, au trimis coroane de flori. (Ionut Paduraru)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.