Familia si apropiatii lui Teo Peter au asistat, sambata, la Cluj-Napoca, la slujba de parastas, desfasurata la Catedrala "Sfintii Apostoli Petru si Pavel", din cartierul Manastur, oficiata in memoria artistului, transmite Mediafax. Acceptand cu greu
Familia si apropiatii lui Teo Peter au asistat, sambata, la Cluj-Napoca, la slujba de parastas, desfasurata la Catedrala "Sfintii Apostoli Petru si Pavel", din cartierul Manastur, oficiata in memoria artistului, transmite Mediafax. Acceptand cu greu ca Teo Peter nu mai este printre ei, membrii familiei acestuia s-au declarat nemultumiti de derularea anchetei privind accidentul in care a murit acesta. "Senzatia mea este ca treaba s-a facut superficial. De altfel, am descoperit anumite neconcordante in raportul de expertiza tehnica privitor la viteza soferului american si urmeaza sa facem tot ce este necesar ca acest dosar sa aiba parte de o ancheta normala si corecta si cel care este vinovat sa plateasca", a afirmat Teo Peter, fiul chitaristului. "Practic, cu rezultatul anchetei inca nu suntem impacati, nu suntem lamuriti si inca nu putem crede, de fapt, ca asa a fost. Nu putem crede nici macar ca a murit, cu atat mai putin ca la viteza aia s-a intamplat", a declarat Dorin Peter, fratele chitaristului. La slujba de parastas au participat si colegii lui Teo Peter de la "Compact" si de la "Semnal M", dar si multi clujeni."Multumiti nu putem sa fim niciodata, pentru ca el a plecat, si in felul in care a plecat. Dar a fost hotararea lui Dumnezeu", afirma Fane Nagy, de la formatia "Semnal M". "Mi se pare absolut fara nici un fel de ratiune sa spui ca masinile au avut 40 de kilometri la ora viteza (...) Nici nu ar trebui sa amintesc de asta: n-o sa-l uitam absolut niciodata. Este inca ceva ce face parte din noi", a afirmat, la randul sau, Paul Ciuci, de la formatia "Compact". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.