Al unsprezecelea prefect al Bucurestilor, Mioara Mantale, a fost instalat, ieri in functie, eveniment in cadrul caruia noul reprezentant al Guvernului le-a transmis bucurestenilor ca "nu risca nimic" daca au incredere intr-o femeie. "Sunt sigura ca i
Al unsprezecelea prefect al Bucurestilor, Mioara Mantale, a fost instalat, ieri in functie, eveniment in cadrul caruia noul reprezentant al Guvernului le-a transmis bucurestenilor ca "nu risca nimic" daca au incredere intr-o femeie. "Sunt sigura ca in alegerea mea s-a avut in vedere atat experienta, profesia si pregatirea, dar mai ales functia de presedinte de sedinta al Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Sunt foarte onorata ca Guvernul Romaniei a avut incredere sa ma numeasca in aceasta functie. Socotesc ca este potrivit sa fie numit prefect cineva care cunoaste realitatile primariei, pentru ca una dintre disfunctionalitatile dintre prefect si primarie a fost lipsa de comunicare", a afirmat Mantale. Printre prioritatile noului prefect se numara marirea organigramei Prefecturii astfel incat in fiecare sector sa existe un om care sa monitorizeze activitatea consiliilor locale, in cadrul unor birouri ale oficiilor prefecturale. De asemenea, Mioara Mantale are in vedere si discutii cu reprezentantii regiilor RADET, Termoelectrica si Electrica SA pentru diminuarea pierderilor existente, in scopul reducerii tarifelor achitate de cetateni. La instalarea in functie a Mioarei Mantale au fost prezenti vicepremierul Adriean Videanu, ministrul de Interne Vasile Blaga, primarul interimar al Bucurestilor Razvan Murgeanu, viceprimarul general Ludovic Orban, primari de sector, parlamentari, oameni de afaceri, directori din primarie si membri ai organizatiei PD Bucuresti. Mioara Mantale este membru PD din 2002, iar din iunie 2004 consilier municipal. Ea a condus sedintele CGMB din ultima jumatate de an, fiind aleasa presedinte de sedinta imediat dupa validarea mandatului actualului legislativ local.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.