Fundasul australian Jonathan McKain ar putea pleca si el de la FC National, fiind ofertat intens in ultimele zile de Dinamo si "Poli" AEK. Campioana vrea sa-si intareasca astfel defensiva, propunand o afacere mai complexa clubului din Cotroceni. McKa
Fundasul australian Jonathan McKain ar putea pleca si el de la FC National, fiind ofertat intens in ultimele zile de Dinamo si "Poli" AEK. Campioana vrea sa-si intareasca astfel defensiva, propunand o afacere mai complexa clubului din Cotroceni. McKain ar urma sa fie detinut in coproprietate de Dinamo si de FC National, care vor imparti egal banii dintr-un eventual transfer in strainatate, in timp ce Ovidiu Burca si Cristian Munteanu (deja plecat cu "bancarii" in Cipru) sa ajunga gratis in Cotroceni, sub forma de imprumut pana la vara. In schimb, "Poli" AEK, echipa antrenata de Comsin Olaroiu, este gata sa ofere 400.000 de euro pentru australianul cotat de Gino Iorgulescu la un milion de euro. McKain spune insa ca se simte bine la FC National, de unde a prins un loc de titular in nationala Australiei, el fiind si in atentia unor cluburi din Anglia si Scotia. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.