Mircea Lucescu a primit o invitatie pentru a asista la meciul dintre "Dream Team" si o formatie alcatuita de fotbalisti turci care au activat la Galatasaray, organizat, in luna aprilie, cu ocazia centenarului clubului din Istanbul, a anuntat vicepres
Mircea Lucescu a primit o invitatie pentru a asista la meciul dintre "Dream Team" si o formatie alcatuita de fotbalisti turci care au activat la Galatasaray, organizat, in luna aprilie, cu ocazia centenarului clubului din Istanbul, a anuntat vicepresedintele gruparii, Turgay Kiran. Acesta a precizat ca Karl-Heinz Feldkamp si Graeme Souness au fost desemnati ca antrenori ai "Dream Team", o echipa formata din fosti jucatori straini ai lui Galatasaray, in urma unui sondaj de opinie realizat pe site-ul oficial al clubului. "Lucescu era pe pozitia a patra. La un astfel de eveniment pot fi invitati 20-30 de fotbalisti, dar tehnicieni pot fi chemati doar doi. Noi nu facem discriminari. L-am invitat pe Lucescu sa asiste la acest meci. El nu va putea sta pe marginea terenului ca antrenor", a explicat Kiran. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.