Capitala Ucrainei, Kiev, a fost ieri imbracata in portocaliu pentru investirea lui Viktor Iuscenko in functia de presedinte al tarii. Culoarea revolutiei a fost prezenta in tot orasul, dar bulevardul Kresciatik, principala artera a capitalei, care tr
Capitala Ucrainei, Kiev, a fost ieri imbracata in portocaliu pentru investirea lui Viktor Iuscenko in functia de presedinte al tarii. Culoarea revolutiei a fost prezenta in tot orasul, dar bulevardul Kresciatik, principala artera a capitalei, care traverseaa de la est la vest Piata Independentei, a luat ochii participantilor la eveniment. Ceremonia de investire a lui Viktor Iuscenko din Rada Suprema a putut fi urmarita in direct de zeci de mii de persoane pe o enorma scena dotata cu panouri gigantice de televiziune. La evenimentul de duminica de la Kiev au participat peste 60 de delegatii straine conduse de sefi de stat sau de ministri. Romania a fost reprezentata de presedintele Traian Basescu, un fan al culorii portocalii.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.