TURCIA, cupa, optimi de finala (un meci) * OVIDIU PETRE a fost integralist pentru Galatasaray, echipa antrenata de GICA HAGI, 1-0 la Kocaeli cu Bursaspor, grupare pentru care IULIAN MIU a jucat toate minutele. Miu a primit un cartonas galben. De la B
TURCIA, cupa, optimi de finala (un meci) * OVIDIU PETRE a fost integralist pentru Galatasaray, echipa antrenata de GICA HAGI, 1-0 la Kocaeli cu Bursaspor, grupare pentru care IULIAN MIU a jucat toate minutele. Miu a primit un cartonas galben. De la Bursaspor a lipsit CORNEL FRASINEANU, accidentat.
ITALIA, Serie A, etapa a 20-a * VALI NASTASE a intrat in minutul 79 pentru Bologna, 1-0 acasa cu Cagliari. Nastase l-a inlocuit pe Locatelli.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 22-a * CLAUDIU KESERU (din minutul 42 in locul lui Da Rocha) si FLORIN BRATU (din minutul 76 in locul lui Diallo) au jucat pentru FC Nantes, 1-2 in deplasare cu Toulouse * Rennes, echipa antrenata de LADISLAU BÖLÖNI, a castigat acasa, scor 2-0 cu Ajaccio.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 18-a * CLAUDIU RADUCANU nu a facut parte din lotul Arminiei Bielefeld, 0-1 in deplasare cu Borussia Monchengladbach.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 18-a * CATALIN RACANEL a fost titular pentru Eintracht Trier, 2-2 acasa cu RW Oberhausen, echipa de la care a lipsit MARIUS BACIU.
ANGLIA, Premiership, etapa a 24-a * COSMIN CONTRA a fost doar rezerva pentru West Bromwich Albion, 2-0 acasa cu Manchester City.
ANGLIA, Championship, etapa a 30-a * IONEL GANEA, accidentat, n-a facut parte din lotul lui Wolverhampton, 2-1 in deplasare cu Milwall.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 19-a * MARIUS MITU a fost integralist pentru Lierse, 3-0 acasa cu Westerlo.
OLANDA, Eredivisie, etapa a 18-a * NICOLAE MITEA a fost titular pentru Ajax Amsterdam, 2-0 in deplasare cu FC Utrecht. Mitea a fost schimbat de Babel in minutul 61. De la Ajax a lipsit BOGDAN LOBONT, accidentat.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 21-a * LAURENTIU ROSU nu a jucat deloc pentru Recreativo Huelva, 1-0 acasa cu Nastic.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 16-a * STELIAN CARABAS a fost titular pentru Skoda Xanthi, 1-2 in deplasare cu Aris Salonik. Carabas a fost inlocuit in minutul 83 de Kleber. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.