(Mediafax)
TIMPURIU. In Tulcea gratarele au inceput deja sa-si faca simtit mirosul. Pentru ca in acest sfarsit de saptamana vremea neobisnuit de calda le-a permis celor de pe marginea Dunarii sa iasa la iarba verde in plina iarna. Padurea din apropierea localitatii Somova a fost locul preferat de amatorii gratarelor in aer curat, chiar daca se simtea totusi prezenta iernii. In anii trecuti dezmortirea vremii avea loc mai tarziu iar friptura de purcel la gratar acrita cu muraturi trebuia sa mai astepte.
Despre autor:

Sursa: Jurnalul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Brânza de Burduf de la Ferma Cățean, premiată la Great Taste Awards, Oscarul...
Sursa: retail.ro
-
Dragoș Nicolaescu (angel investor) e speaker la Startup Elites. Ce poți...
Sursa: start-up.ro
-
Samsung integrează plastic din plase de pescuit în Galaxy Z și Galaxy Buds2 Pro
Sursa: green.start-up.ro
-
Părintele Necula: citate, vorbe înțelepte și cugetări care îți redau credința...
Sursa: garbo.ro
-
Victor Slav a plecat în vacanță cu Sofia și iubita lui, în Bulgaria. Bianca...
Sursa: kudika.ro
-
UniCredit Bank participă la Start-up Nation 2022
Sursa: futurebanking.ro
-
Nicușor Dan: Niciun angajat al Primăriei nu va mai avea locuri de parcare...
Sursa: wall-street.ro