PENTRU ASIA. Ceremonialul servirii ceaiului s-a transformat in spectacol la Teatrul pentru Copii si Tineret Ariel din Targu Mures. Proiectul ""Ceai cu aroma de teatru"" isi propune sa transpuna in spectacol o farama din Orientul Indepartat, prin acea
PENTRU ASIA. Ceremonialul servirii ceaiului s-a transformat in spectacol la Teatrul pentru Copii si Tineret Ariel din Targu Mures. Proiectul ""Ceai cu aroma de teatru"" isi propune sa transpuna in spectacol o farama din Orientul Indepartat, prin aceasta premiera a Teatrului pentru Copii si Tineret Ariel. Actori ai teatrului si animatori, consiliati de membrii Asociatiei romano-japoneze SHIDO vor interpreta, intr-o serie de spectacole, scurte scenete avand ca subiect acest ceremonial, in stricta conformitate cu simbolistica japoneza a culturii ceaiului. Ritualul servirii ceaiului isi propune sa fie un spectacol interactiv. Cei prezenti vor avea ocazia sa savureze totodata peste 50 de varietati de ceaiuri in diverse forme si retete, cu tot arsenalul de ustensile specifice ceremonialului din Japonia.
(Mediafax)

TIMPURIU. In Tulcea gratarele au inceput deja sa-si faca simtit mirosul. Pentru ca in acest sfarsit de saptamana vremea neobisnuit de calda le-a permis celor de pe marginea Dunarii sa iasa la iarba verde in plina iarna. Padurea din apropierea localitatii Somova a fost locul preferat de amatorii gratarelor in aer curat, chiar daca se simtea totusi prezenta iernii. In anii trecuti dezmortirea vremii avea loc mai tarziu iar friptura de purcel la gratar acrita cu muraturi trebuia sa mai astepte.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.