Gabriela Szabo a declarat ieri, la emisiunea matinala a postului Realitatea TV, ca nu exclude revenirea in arena competitionala dupa pauza de doi ani pe care a luat-o, dar a spus ca ezita inca sa ia o astfel de decizie. "Din momentul in care nu am ma
Gabriela Szabo a declarat ieri, la emisiunea matinala a postului Realitatea TV, ca nu exclude revenirea in arena competitionala dupa pauza de doi ani pe care a luat-o, dar a spus ca ezita inca sa ia o astfel de decizie. "Din momentul in care nu am mai facut sport, nu am mai alergat nici un pas, nici pe trecerea de pietoni, dar acum am momente in care imi doresc sa revin. As incepe si maine, dar mai stau si ma mai gandesc", a spus multipla campioana mondiala si olimpica. Oricum, am nevoie de un an de acomodare, pentru competitie fiind nevoie de o perioada de un an si jumatate, doi ani. Am ambitie si putere de munca, imi trebuie sanatate. Fac sport de performanta de la 13 ani. In 16 ani, timp in care nu am intrat in nici o discoteca, doar antrenament, concurs si atat, am cucerit in fiecare an un titlu major", a adaugat atleta. Szabo a mai declarat ca, imediat dupa CM de la Paris, din 2003, cand s-a clasat foarte slab, a facut teste care au relevat nu numai o stare avansata de oboseala, cauzata de uzura extraordinara la care s-a supus, ci pur si simplu o lipsa totala de energie. "Cand comentam Jocurile Olimpice de la Atena, de anul trecut, la Eurosport, nu-mi venea sa cred ca am fost si eu vreodata la o asemenea competitie. M-am dus acasa, m-am uitat in dulapul in care imi tin medaliile si mi-am dat seama ca am fost chiar campioana olimpica", a mai spus Szabo, care, la JO din 2008, de la Beijing, va avea 32 de ani, o varsta propice marii performante pentru o atleta specializata in probele de semifond. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.