Alessandro Del Piero a declarat ca va ramane la Juventus pana in 2008, cand ii expira contractul cu gruparea italiana, si crede ca daca s-ar afla in scadere de forma conducerea clubului nu ar mai investi in el, informeaza agentia "Sportinglife". "Ma
Alessandro Del Piero a declarat ca va ramane la Juventus pana in 2008, cand ii expira contractul cu gruparea italiana, si crede ca daca s-ar afla in scadere de forma conducerea clubului nu ar mai investi in el, informeaza agentia "Sportinglife". "Ma aflu in declin? Daca acest lucru este adevarat, atunci de ce conducerea clubului continua sa investeasca bani intr-un produs care nu mai este profitabil? Am citit recent ca voi fi cedat la Palermo in schimbul lui Bovo. Cu tot respectul, dar eu raman la Juventus pana in 2008", a afirmat Del Piero. In presa internationala s-a scris ca locul lui Del Piero in echipa ar fi amenintat din cauza revenirii pe teren, dupa o accidentare, a francezului David Trezeguet, a formei sportive foarte bune in care se afla suedezul Zlatan Ibrahimovic si a achizitionarii romanului Adrian Mutu. Directorul general al lui Juventus, Luciano Moggi, a subliniat, la randul sau, ca viitorul lui Del Piero la gruparea italiana nu se afla sub semnul intrebarii. "Nu este in criza iar viitorul sau nu este pus sub semul intrebarii. Del Piero va ramane la Juventus pana la finalul contractului", a spus Moggi. Potrivit agentului jucatorului, Mario Miyakawa, mai multe cluburi din Europa, printre care Real Madrid, Chelsea si Manchester United, si din Japonia s-au aratat interesate de a-si asigura serviciile lui Del Piero la finalul contractului sau cu Juventus. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.