Cotidianul austriac "Salzburger Nachrichten" noteaza ca atacantul roman Claudiu Raducanu ar putea semna un contract cu gruparea SV Austria Salzburg, din prima liga a campionatului Austriei. "Primul pas spre un viitor mai bun a fost deja facut. Salzbu
Cotidianul austriac "Salzburger Nachrichten" noteaza ca atacantul roman Claudiu Raducanu ar putea semna un contract cu gruparea SV Austria Salzburg, din prima liga a campionatului Austriei. "Primul pas spre un viitor mai bun a fost deja facut. Salzburg l-a transferat pe Tobias Willi, de la SC Freiburg. Acestuia ar trebui sa-i urmeze alti jucatori de top, atacantii Claudiu Raducanu, de la Arminia Bielefeld, si Serkan Aslan, de la Jahn Regensburg (n.r. - liga a treia germana)", scrie sursa citata. Claudiu Raducanu a evoluat in prima parte a sezonului la formatia germana Arminia Bielefeld, unde a fost imprumutat de Espanyol Barcelona, cu care se afla sub contract pana in iunie 2007. Potrivit presei germane, de serviciile atacantului roman s-au mai aratat interesate si gruparile Cordoba, din liga secunda spaniola, si PAOK Salonik. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.