Asociatia "Pupaza din tei" a organizat, la sfarsitul saptamanii trecute, cu ajutorul ziarului ZIUA, al Primariei Sectorului 3 si al Inspectoratului scolar, cenaclul "Pupaza din tei". La acest eveniment, care a avut loc la Club Escape, au participat s
Asociatia "Pupaza din tei" a organizat, la sfarsitul saptamanii trecute, cu ajutorul ziarului ZIUA, al Primariei Sectorului 3 si al Inspectoratului scolar, cenaclul "Pupaza din tei". La acest eveniment, care a avut loc la Club Escape, au participat scolile generale din Sectorul 3. Aceasta manifestare se desfasoara sub forma unui concurs interscolar in mai multe etape: calificari, recalificari, semifinale si finale. Concursul are loc atat pe echipe (scoli), cat si pe sectiuni. Gala finala urmeaza sa aiba loc pe data de 2 mai 2005, in parcul Titan. Intr-o atmosfera incendiara, la sfarsitul saptamanii trecute, micutii concurenti au trecut prin diverse probe de foc: "prezentatori de succes", "viata e o scena", "intamplari adevarate", "antiplayback-ul de aur", "micul Picasso", "Galeria Fair-play", "Fac ce vreau" si "Paso doble". Dupa ce au trecut de aceste "obstacole", pe locul II s-au situat - la egalitate de puncte - Scolile 21 si 47, iar pe locul I Scoala 84. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.