Microfonul merge bine cu geanta diplomat, cel putin daca e sa judecam dupa dexteritatea cu care le schimba intre ele - sau le asorteaza - vedetele muzicii romanesti. Oameni cu grija zilei de maine, cand nu se stie daca melodiile pe care le compun si

Microfonul merge bine cu geanta diplomat, cel putin daca e sa judecam dupa dexteritatea cu care le schimba intre ele - sau le asorteaza - vedetele muzicii romanesti. Oameni cu grija zilei de maine, cand nu se stie daca melodiile pe care le compun si interpreteaza vor ajunge in topuri sau nu, Laurentiu Duta de la 3rei Sud Est, Costi Ionita si Rares de la Impact au intrat in randul cantaretilor-afaceristi.

Studio de inregistrari de peste 150.000 e pentru Costi Ionita

Costi Ionita e proprietarul unei megaconstructii in Capitala , o cladire ridicata cu doua corpuri si doua niveluri (plus parter si subsol). santierul a fost inceput anul trecut, iar stabilimentul (situat pe strada Slt. Zaharia nr. 6, ce se desfasoara in paralel cu Calea Grivitei) va fi gata in cel mult doua luni. Specialistii in domeniul imobiliar pe care i-am contactat au aproximat pretul cladirii, cu tot cu pozitionarea sa si terenul pe care a fost construita, la peste 150.000 euro. in afara de eventualele investitii ce tin de mobilier si electronica.
Solistul a dat de inteles ca vila va adaposti pe viitor birouri, sali de repetitii si studiouri de inregistrari.

Rares (Impact) are clatitarie

Om cu probat simt al afacerilor, Rares de la Impact si-a deschis cu 6.000 de euro o clatitarie. Dulciurile sale au ceva impact in randul celor aflati pe bulevardul Gheorghe sincai, in apropierea Parcului Tineretului, data fiind varietatea lor. Usa-n usa cu "universul clatitelor" se gaseste un magazin de articole vestimentare - unul din cele doua pe care le are Rares. Al doilea se afla la Iasi si a fost zilele trecute calcat de hoti. Spre marea disperare a liderului trupei Impact, necazurile se tin lant, caci hotii nu au atentat doar la magazin, ci si la automobilul sau "de serviciu", un microbuz Volkswagen Transporter. Automobilul de culoare albastra, ce era inscriptionat cu adresa "www.clubimpact.ro", a disparut din fata blocului in care locuieste Rares.

Laurentiu Duta (3rei Sud Est) e patron de cafe bar

Pentru ca invitatii care-i calca pragul sa nu-i aglomereze studioul de inregistrari, compozitorul Laurentiu Duta (3rei Sud Est) si-a deschis un cafe-bar impreuna cu logodnica sa, Ianula. Acesta se afla in centrul statiunii Navodari si a fost finisat si dotat in amanunt de cei doi, care au cumparat de la cescute pana la articole decorative. in local pot incapea in jur de 50 de persoane, numarul acestora urmand a fi marit insa in sezonul estival, prin amenajarea unei terase.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.