Cristian Gatu, presedintele FR Handbal, a anuntat sambata ca pana la sfarsitul acestei saptamani va decide cine va prelua postul de antrenor al nationalei feminine. Pentru a ajunge la solutia castigatoare, Gatu va avea discutii cu cei trei candidati
Cristian Gatu, presedintele FR Handbal, a anuntat sambata ca pana la sfarsitul acestei saptamani va decide cine va prelua postul de antrenor al nationalei feminine. Pentru a ajunge la solutia castigatoare, Gatu va avea discutii cu cei trei candidati pentru aceasta functie, Bogdan Macovei, Dumitru Musi si Gheorghe Tadici. "La sfarsitul saptamanii viitoare va fi convocat Consiliul de Administratie al FR Handbal, in cadrul caruia va fi numit noul antrenor al echipei nationale de handbal feminin", a declarat Gatu. Postul a ramas vacant dupa ce contractul lui Cornel Otelea cu FRH a expirat, iar forul condus de Gatu, nemultumit de locul sapte ocupat la Campionatul European de la finalul anului trecut, a decis sa nu mai preluneagsca acest acord. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.