Un barbat originar din Mexic a uluit medicii dupa ce s-a operat cu succes fara nici un fel de ajutor din partea nimanui, informeaza Ananova.
Potrivit cotidianului local Clarin, Pedro Lopez, in varsta de 39 de ani, si-a scos singur lichidul de
Un barbat originar din Mexic a uluit medicii dupa ce s-a operat cu succes fara nici un fel de ajutor din partea nimanui, informeaza Ananova.
Potrivit cotidianului local Clarin, Pedro Lopez, in varsta de 39 de ani, si-a scos singur lichidul de la plamani, deoarece avea probleme cu respiratia. Specialistii sustin ca mexicanul a efectuat interventia chirurgicala aproape perfect si ca este un adevarat miracol ca nu au existat complicatii.
Alfonso Torres Aguilar, directorul spitalului din San Cristobal de las Casas, a declarat: "Medicii spitalului nostru fac acest gen de operatie extragand lichidul in cantitati mici. Dar acest barbat si-a introdus singur un ac prin buric si a scos trei litri de lichid, fara anestezie. El a facut aceasta operatie ca un chirurg experimentat".
Lopez a stat in spital doar o zi dupa ce s-a operat singur si s-a intors deja in comunitatea Majomut din orasul lui natal, Chenalho.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.